Bøf og Blowjob dag

I går var det Bøf og Blowjob dag. Præcis en måned efter Valentinsdag har mænd bestemt sig for, at der skulle være en dag, hvor mændene blev forkælede…

Vi singler måtte drømme os til blowjobbet. 🙂

Som en god kammersjuk siger, vil han hellere have en ostemad og en kold bajer! Det har vi grinet meget af gennem årene. Det sparer i hvert fald på fremmedlegemer på panden.

Når al spøg er kastet til side, så er der noget sjovt ved den slags traditioner, der skabes som pludselige indskydelser. Som om vi mænd skal have noget igen, fordi vi viser interesse for en kæreste… Jo, jo, det er intet under det var nødvendigt for mig at skrive e-bogen Kend din kæreste. Mange er ganske enkelt fuldkommen blanke, når det gælder at få forhold til at voksne, ikke ud fra betragtningen om hvad jeg FÅR ud af det, men hvordan vi begge FÅR gavn af, at investere i forholdet.

Anyway, så var det såmænd nok mere farligt med skuddagen, hvor traditionen foreskriver, at manden skal betale 12 par handsker hvis han siger nej til et friermål fra en kvinde. Jeg slap heldigvis i år. 🙂

Held og lykke med kærligheden derude i nær og i fjern.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.