Formandsvalg i SF m.v.

SF’erne har det ikke så sjovt i øjeblikket. Meningsmålingerne taler deres tydelige sprog. Selvom Pia Olsen Dyhr nok kan stabilisere en del af trupperne, så ved man aldrig helt hvor man har SF henne. Set udefra er det i hvert fald en gruppe politikere, som pludselig trækker i helt nye retninger bedst som man troede man var blevet enig om tingene.

Så udkom Den hemmelige socialdemokrat. Det gik ikke stille af sig. Dels fiktion, og sikkert også en del virkelighed. Da forfatteren er ukendt for os andre, så er det temmelig svært at danne sig et indtryk af fordelingen mellem virkelighed og fiktion. Altså lige bortset fra at nogle af uddragene synes at pege i retning af en temmelig perfid tankegang. I hvert fald spydig ud over det vi sædvanligvis forbinder med tonen i politik.

Så ugen har været spændende på mange måder. Herfra kan jeg kun ønske alle læserne en rigtig god weekend med formodningen at jeg nok skriver mere i den kommende uge end jeg har gjort de sidste par uger. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.