Formandsvalg i SF m.v.

SF’erne har det ikke så sjovt i øjeblikket. Meningsmålingerne taler deres tydelige sprog. Selvom Pia Olsen Dyhr nok kan stabilisere en del af trupperne, så ved man aldrig helt hvor man har SF henne. Set udefra er det i hvert fald en gruppe politikere, som pludselig trækker i helt nye retninger bedst som man troede man var blevet enig om tingene.

Så udkom Den hemmelige socialdemokrat. Det gik ikke stille af sig. Dels fiktion, og sikkert også en del virkelighed. Da forfatteren er ukendt for os andre, så er det temmelig svært at danne sig et indtryk af fordelingen mellem virkelighed og fiktion. Altså lige bortset fra at nogle af uddragene synes at pege i retning af en temmelig perfid tankegang. I hvert fald spydig ud over det vi sædvanligvis forbinder med tonen i politik.

Så ugen har været spændende på mange måder. Herfra kan jeg kun ønske alle læserne en rigtig god weekend med formodningen at jeg nok skriver mere i den kommende uge end jeg har gjort de sidste par uger. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.