Den største Eurojackpot nogensinde

Man kan jo næsten ikke undgå at bemærke reklamerne fra Danske Spil for den største Eurojackpot nogensinde. Hele 570 millioner kroner. Hold da helt fest. For de fleste vil dette være flere århundreders nettoindtjening. Det er et temmelig stort beløb – uanset ens ‘almindelige’ levefod… 🙂

Det vækker jo altid drømme hos folk, og det er helt forståeligt. Jeg tror vi alle husker de gode nyheder da en kammerat skulle besøge sin indlagte ven, og købte en Eurojackpot som gav vistnok 133 mio, eller da lidt over 400 mio gik til Prag. Den tjekke der vandt dén gevinst er hurtigt røget i top-10 for formuer i byen. 🙂

Man skal aldrig lade sig lokke til at spille. Det siger sig selv. Omvendt kan man også konstatere, at man ikke kan vinde, hvis ikke man deltager. Så HVIS du spiller med i aften skal der lyde et stort held og lykke.

Til alle hermed ønsket om en rigtig god weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.