Så går TV2 Fri i luften…

Det bliver spændende at se hvordan TV2 Fri vil blive modtaget. Reklamerne vi hidtil har set på TV2 har været interessante. Det ser ud som om det bliver en meget afslappende og uformel stil der bliver lagt for dagen, og det uhøjtidelige er altid rart at se på når bare man gerne vil slappe af til lidt tv-hygge.

Dog må vi her i Region Sjælland sige, at TV2 Øst regions-tv har været en skuffelse. Der blev lovet 24 timers tv med fokus på det lokale, og det er druknet i genudsendelser, motionsprojekter og langtrukne historiegennemgange m.v.

De kloge siger jo der skal være lidt for enhver smag, så vi får se hvad der bydes på når TV2 Fri går i luften.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.