Kalundborg – status på nedbøren

Her 4 måneder efter jul, og følgelig med 8 måneder til næste jul, så er status, at der i denne weekend var meldt om hagl og tøsne for landet efter foråret ellers havde meldt sin ankomst.

Situationsrapporten for Kalundborg kommune er, at vi har haft sne i den sydlige del af kommunen (Høng), men intet her i Kalundborg city. Vi havde faktisk fint solskin i går, og selvom der er delvis overskyet netop nu, så trænger lyset stadig igennem, selvom jeg lige har læst – via Twitter – at Skælskør-kanten ser ud til at være temmelig mørk lige nu.

Det danske vejr er en ustabil størrelse. April har altid været omskiftelig, men det er da gået helt galt de seneste år. Bedst som vi tror, at sommeren er på vej, så vender billedet, og det regner (eller sner), som om vi skulle have en ny syndflod. 🙂

Anyway, god søndag til alle.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.