Castillo Santa Barbara Valdepenas Gran Reserva 2002

Vinen “Castillo Santa Barbara Valdepenas Gran Reserva 2002” fra Spanien er en rigtig god vin du kan hente i Aldi til kun 34,95. Forbavsende god vin, der også fik pæne ord med fra websiden “De bedste vine”, der om vinen skrev:

Som forventet er denne vin noget præget af den klassiske spanske fad smag, dvs. masser af eg.
Det er dog kun lige inden vinen bliver iltet lidt. Derefter god fyldig smag, lidt kort i smagen, dvs. ikke så meget syre. Rimelig frugt og egentlig velsmagende vin. Og så skal man tænke på at vinen mindst har lagret 5 år, heraf mindst 2 år på fad.
100% Tempranillo og kun 2 gram restsukker pr liter i vinen.

Vi drak vinen til noget god okseculotte da mine og fruens forældre holdt et af vores gode festmåltider, der var i dvale de seneste par år. En god tradition er genopstået, og samtidig blev vores nye glaskaraffel taget i brug.

Absolut en vin, der varmt kan anbefales, og har du nogle flasker på lager er der altid en god anledning til en lille fest når du får gæster til en bid grillmad eller andre lækkerier i løbet af sommeren. Vinen burde koste det dobbelte, hvilket ovennævnte webside også fremhæver, så der er virkelig tale om en mulighed for at lave en rigtig god handel.

God fornøjelse. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.