WordPress 4.5 udkom i dag

Her til morgen kunne jeg konstatere, at WordPress nu var udkommet i version 4.5. Jeg havde forventet, at mine blogs selv blev opdateret, men det var så ikke helt tilfældet. Muligvis fordi det var en større version, når vi gik fra 4.4.x, men alligevel ganske sjovt, for jeg tror bestemt ikke jeg var den eneste, som havde forventet en automatisk opdatering.

Nu kan du så i hvert fald være opmærksom på, at du nok skal besøge dit kontrolpanel i dag for at sikre dig denne opdatering, så alt er tip-top og á jour.

Som altid er det gratis at hente og opdatere WordPress, så du har intet at miste – og ingen undskyldninger. 🙂

Hvis ikke du har set videoserien WordPress Unleashed, så vil jeg klart anbefale dig at få fat på den, så du kan få det fulde udbytte af WordPress. Det er en rigtig god serie, som stadig er både aktuel og yderst egnet til at få et godt overblik over alle de mange funktioner, som WordPress tilbyder for dem som ikke ‘kun’ vil bruge WordPress som almindeligt CMS, men også er interesserede i de funktioner, som dette program også tilbyder.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.