Så er WordPress 3.3 i beta test 4

Nu er beta test 4 af WordPress 3.3 ved at være færdig, så en ny version af vores blogsoftware er lige på trapperne. Alle WordPress brugere er garanteret spændte på hvad det bringer med sig. Alle “større” versioner har altid haft glædelige nyheder med sig, så jeg er næppe den eneste som glæder mig til at se den endelige version af WordPress 3.3.

Nu er den kolde blæst ved at sætte sig godt hen over landet, og vi oplever nu afslutningen på efteråret med dystre udsigter til, at der pludselig kommer nattefrost. Men vi bør samtidig glæde os over, at den første sne allerede VAR faldet på denne tid af året i 2010.

Om det giver en mild vinter får vi at se, men i hvert fald er det værd at glæde sig over så længe vi har plusgrader på skalaen.

Fortsat god uge til alle. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.