Så er WordPress 3.3 i beta test 4

Nu er beta test 4 af WordPress 3.3 ved at være færdig, så en ny version af vores blogsoftware er lige på trapperne. Alle WordPress brugere er garanteret spændte på hvad det bringer med sig. Alle “større” versioner har altid haft glædelige nyheder med sig, så jeg er næppe den eneste som glæder mig til at se den endelige version af WordPress 3.3.

Nu er den kolde blæst ved at sætte sig godt hen over landet, og vi oplever nu afslutningen på efteråret med dystre udsigter til, at der pludselig kommer nattefrost. Men vi bør samtidig glæde os over, at den første sne allerede VAR faldet på denne tid af året i 2010.

Om det giver en mild vinter får vi at se, men i hvert fald er det værd at glæde sig over så længe vi har plusgrader på skalaen.

Fortsat god uge til alle. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.