Så starter et nyt kapitel

I dag starter et nyt kapitel. 5 uger på Holbæk Handelsskole, kaldet EUC Nordvestsjælland. Faktisk kaldes forløbet også HGS grundforløb 2 for HHX.

Det er altid spændende at prøve nye ting, og jeg er ganske spændt på hvad dette kursus har at byde på. Jeg afventer i forvejen svar på en BA på SDU oppe i Slagelse, som jeg får svar på den 30. juli, så det er også yderst interessant. Sommeren har en del at byde på.

I går fik jeg udgivet en af mine mest interessante artikler jeg endelig fik skrevet med titlen Breaking News: Global Flooding Challenge Solved Once and For All. Det er en af de vigtigste chancer for at løse et globalt problem, og jeg håber virkelig, at folk vil dele artiklen vidt og bredt. Jeg har i går annonceret den på Twitter og G+ med hashtags dkgreen og dkpol i håbet om, at det vil blive taget alvorligt. Løsningen er både miljørigtig, effektiv og prisen for at gennemføre den minimal – i hvert fald også set i forhold til de ødelæggelser, der kunne ske, hvis ikke vi gør noget ved sagen… 🙂

Hvad oplever du af spændende ting her i foråret?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.