WordPress 4.5 er gået i Release Candidate

Så er der snart nyt til alle bloggere. WordPress 4.5 er nemlig nu udgivet som Release Candidate, så nu er betaerne gået godt, og nu skal den endelige prøve stå, før vi alle vil få opdateret vore WordPress-installationer.

Alle med opdaterede installationer vil få denne opdatering automatisk, og som faste læsere vil huske, så er det KUN fordi jeg er en flink blogger, der vil have flere med på moden, at jeg minder jer om disse opdateringer. Det er alfa og omega at holde sin blog opdateret.

Helt ligesom du under værktøjer kan eksportere indholdet, så du har en xml-fil på din egen computer, hvis din blog skulle gå ned, så er sikkerheden omkring den investering du har gjort i både tid og energi vigtig at fokusere på, for sådan er det bare at være blogger.

Ligesom man i IT-verdenen har nogle weekend-jobs (eller natlige opgaver) når der skal opdateres software, systemværktøjer m.v., så er god oprydning, datadisciplin og fokus på opdateringer en del af opgaven. Hvis du har en rigtig dygtig systemadministrator i jeres virksomhed, vil du kun sjældent opdage, at der sker opdateringer. Sådan en person har nemlig både brugervenlighed og hensyn som førsteprioritet.

Dengang jeg gik på handelsskole talte vi en del om stabsfunktioner i faget Organisation, og hvor nogle IT-afdelinger nærmest opfatter sig som en del af hierarkiet – og derved magtstrukturen – så bør en IT-afdeling faktisk være en stabsfunktion, et serviceorgan for ALLE afdelinger i virksomheden. Det giver ro til fordybelse i såvel sikkerhed som grundighed, når en afdeling ikke begynder at BESTEMME i virksomheden, men er åben for enhver detalje, som kan medvirke til at styrke HELE virksomheden.

Der er mange steder hvor faget Organisation slet ikke får den fornødne opmærksomhed, og det ER altså vigtigt, at vi som individuelle bloggere har overblik til at håndtere alle elementer i det at vedligeholde hele vores hjemmeside og blog. Hvis vi fokuserer på, at læseren skal have en god oplevelse i form af gode artikler, som er til rådighed det meste af døgnet, og at vi ikke har nogen stolthed, der træder i vejen for at slette eller rette når vi begår en fejl, så er vejen banet for en rigtig god blog.

Hvis virksomheder lærte at samarbejde på samme måde, kunne de også blive rigtig succesfulde – og bundlinjen ville helt af sig selv blive rigtig flot.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.