TV2’s nye serie Rita

Jeg erkender, at første afsnit var lidt skuffende, men jeg synes faktisk, at serien blev bedre da først andet afsnit rullede hen over skærmen – og jeg noterer mig også positivt, at flere lærere fra virkelighedens folkeskole nu har kommenteret med deres holdning til den nye tv-serie.

Skuespillerne er gode, så lige fra starten er det jo ikke opsætningen der var noget galt med. Tværtimod var det nok det faktum at en serie først skal i gang der gjorde sig gældende.

Vigtigst af alt er nu at forskellige argumenter om bl.a. sukkerpolitik, mobning, forholdet mellem lærere m.v. kommer frem til debat. Det er en absolut nødvendig debat, særligt i en tid hvor det meste kommer til at handle om krise, besparelser og skolelukninger etc.

Hvad er DIN holdning til tv-serien Rita?

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.