DM i Skills

Mette og Olivia repræsenterer Region Sjælland ved DM i Skills 2016 i Fredericia
Mette og Olivia repræsenterer Region Sjælland. Det er min ældste niece, Mette, der ses til venstre

I morgen går det løs for min ældste niece, Mette Blunck, der sammen med Olivia skal repræsentere Region Sjælland ved DM i Skills i kategorien Social- og Sundhedsassistent. Det bliver super spændende at se, og alt der krydses kan, er krydset for, at det lykkes dem at vinde.

Der er også lavet en app for dem som gerne vil vide mere om begivenheden, der foregår i Fredericia. Hvis du gerne vil følge med i denne event, er der løbende streaming fra hjemmesiden www.skillsdenmark.dk.

Herfra skal lyde et kæmpe held og lykke, knæk og bræk og hvad man ellers kan sige. I skal naturligvis videre til det europæiske mesterskab.

DM i 2017 vil blive afholdt i Gigantium i Aalborg, hvilket du kan se herfra: http://gigantium.dk/nyheder?id=156.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.