Bureaukratiets egenskab

Det er ret tankevækkende, at vi ser offentlige myndigheder bliver sløvere og sløvere når det gælder behandlingstid på refusioner. Hvis du som borger skylder penge til det offentlige, så kommer de lynhurtigt ud af start hullerne. Men når du skal have behandlet en refusion, så tager tingene sin tid…

Det værste er, at dem iblandt os som har set Javel hr minister og Javel hr statsminister har set hvordan man har lavet tykt grin med denne verdens Humphreys som kører ministeren om deres tommeltot…

Uanset hvem der vinder i dagens valg, så er der ikke mange der tør tage debatten om denne kultur

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.