Opdrag alle der har et kamera…

Det er bare IKKE i orden at sende dick picsEmnet dickpics var igen på morgen-tv i Go’ Morgen Danmark på TV2. Det var det også en morgen i juli 2017, hvor jeg skrev et indlæg med titlen Man sender ikke dick pics som intro ovre på bloggen Løst og fast om sex og samliv. Det sætter det igen i perspektiv, at det er vigtigt at opdrage alle, der har et kamera – og den slags starter med gode eksempler hjemmefra.

Ingen kan naturligvis undgå påvirkningen fra ens miljø, men gode vaner starter hjemmefra, og risikoen for, at det går galt mindskes når man har et solidt fundament at bygge sit liv på.

Det lyder nemt. Nogle vil sikkert også mene, at det er ‘for nemt’, men mange af dem overser, at i en tid hvor tingene udvikler sig så hastigt som de gør med internettet, ER det bare nødvendigt, at vi hver især påtager os et ansvar for vores børn.

Nu gælder det med billeder af ens penis jo primært drenge, men piger har jo også oplevet, at billeder er blevet misbrugt. Hævnporno fra en jaloux ex-kæreste er ikke noget fremmedord for alt for mange unge kvinder, som TROEDE de kendte den fyr de indvilgede i at optage en film sammen med. Det har jeg skrevet lidt om i artiklen Del aldrig nøgenbilleder – punktum! også ovre på Løst og fast om sex og samliv.

Man HÅBER altid, at man kan stole på ens partner, men desværre er der mange, som fristes til at misbruge denne tillid – og selvom det primært har været mænd, som er skyldige på dette område, så er der desværre en stigende risiko for, at begge køn potentielt kan misbruge denne tillid. Teknikken er i hvert fald til stede, og det kræver meget klare etiske grænser at kunne håndtere dette…

Det værste ved den konkrete udsendelse her til morgen var, at mandeforskeren ud fra den læste bog nævnte, at mange var i alderen 40-50 – og dét undrede mig, voldsomt! Jeg TROEDE faktisk min generation var bedre opdraget.

Derfor er det vigtigt, at starte tidligt for det er bestemt ikke nogen uskyldig handling. Det er, for at sige det pænt, noget forbistret griseri, og strafbart som blotteri. Udover det rent straffelovsmæssige, så er det vigtigt også at sige, at vi bør behandle vores medmennesker ordentligt. Der ER grænser for hvad man kan tillade sig, synes jeg.

Hvad er dine tanker om emnet?

Fortsat rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Nyuddannet IT-supporter - blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Comments

  1. Nu hvor ligestillingsminister Eva Kjer Hansen foreslår en kriminalisering og bødestraf for dick pics, kunne vi ønske, at det gjaldt begge køn. De fleste af os har oplevet, at spammere sender (nøgen)billeder med links til odiøse datingsider, hvor en kvinde påstås at være specielt interesseret i netop dig.
    Min bare r*v!
    Det bør være enhver form for nøgenfoto, som ikke er aftalt på forhånd, som bliver kriminel. Uanset hvordan vi vender og drejer det, er det mindst lige så uønsket af os mænd at få nøgenbilleder af kvinder, som det er når kvinder modtager ditto fra mænd…
    #ligestilling gælder begge veje, hvis du spørger mig. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.