Find din indre chef

Denne artikel kommer ikke til at handle om ledelse, management eller marketing. Det er titlen på min kommende e-bog om mad. Jeg skrev for et par timer siden følgende på min Facebook-væg:

Jeg har truet med at ville lave vinrejser når jeg blev 60, men når det lykkes at få lavet en så delikat late lunch som lige er nydt, så tænker jeg: restaurant?
Det bliver snart tid til at få taget en masse gode billeder til en e-bog om mad. “Find din indre chef” med en kokkehue på omslaget … Masser af tid at overveje optionerne. 🙂


Første skridt er taget. Jeg har lige oprettet domænet www.finddinindrechef.dk, og her vil der dels komme en blog om mad, men også forstadiet til min e-bog om mad.

Jeg vil ikke endnu gætte på hvorhenne dette ender, men jeg ved, at jeg ville ærgre mig gul og grøn, hvis ikke jeg handlede på min passion for mad, og derfor vil jeg nu dirigere en del af min fritid hen imod at dele en masse gode ideer med læserne, og se hvor dette bringer os alle hen. Om det så ‘kun’ bliver en e-bog, eller der kommer mere på, må fremtiden vise.

I hvert fald skal ideen afprøves, og nu hvor foråret begynder at vise sig, kommer der en masse spændende råvarer.

Fortsat god Påske derude i nær og fjern. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.