Foredrag om 11. september

Jeg har set et meget spændende foredrag om begivenhederne der skete den 11. september (World Trade Center), og tænkte jeg ville dele YouTube-videoerne med jer. Det er ABSOLUT værd at se. Det vækker til eftertanke.

Afsnit 1Afsnit 2Afsnit 3Afsnit 4Afsnit 5Afsnit 6Afsnit 7Del 2 af foredraget kan ses herfra hvis du også har fået lyst til at se resten. Del 2 er i 6 afsnit på Youtube.

Link: http://www.youtube.com/user/ScandinavianMedia#p/u/27/cHN0M1WiBRE

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.