Dagen jeg solgte mine Torm aktier

Der er slet ingen tvivl om, at jeg ALTID sætter handling bag mine holdninger. Et nærtstående familiemedlem blev forleden opsagt på den mest usaglige måde, og jeg agter ikke at have mine pensionspenge investeret i et firma som ikke tager sit image alvorligt.

Det ville svare til, at jeg placerede mine penge i FONA efter jeg havde kritiseret dem for at sælge en piges nøgenbilleder med på en Mac, eller til hvis jeg anbefalede Autoland eller Ravnskjær Autogenbrug efter begge opførte sig dårligt. Sådan spiller klaveret ikke her i huset.

Jeg ønsker at arbejde med politik på det praktiske plan, og så må selv pensionsmidler være FULDKOMMEN i overensstemmelse med min overbevisning. Sådan er jeg simpelthen bare indrettet. Jeg dyrker IKKE dobbeltmoral. Hvis noget ikke er i orden, så siger jeg fra. Det var så dagen hvor jeg satte mine aktier i Torm til salg.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.