Væsentligt spørgsmål om Xbox løst

Endelig fik jeg løst et af mine spørgsmål om Xbox. Der er jo for nylig udkommet en Playstation 4, og lige siden har jeg tænkt på, om man kunne afspille dvd og bluray på Xbox ganske som man længe har kunne på Playstation.

Jeg fandt svaret her: http://support.xbox.com/da-DK/xbox-one/apps/watch-bluray-dvd-movies.

Måske har du også gået rundt og tænkt på spørgsmålet, og derfor ville jeg dele svaret med jer, kære læsere. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.