Tv-oplevelser under forkølelse

En af ulemperne ved at blive ramt af en forkølelse er, at man tvinges rundt på kanaler man aldrig får set til daglig. På både godt og ondt, må man bagefter konstatere, for når snotten skal ud, så er koncentrationen ikke til tunge bøger.

Vi kender det alle.

Jeg blev, for at sige det mildt, overrasket fredag eftermiddag (i går når dette udgives), for afsnittet med Luksusfælden viste en umoden mand, som var mere glad for sin motorcykel end for sin familie. Han var en forkælet person, og kæresten kunne slet ikke trænge igennem. Selvom han ikke havde råd til denne motorcykel, så var den hans frihedssymbol – også selvom slaveriet over for denne materielle genstand kostede parret 18.000,- om året i afdrag.

Hvis parret havde læst Genfind kontrollen over dine penge eller Shop & Spar, så var dette aldrig sket!

At kæresten havde stor forvirring i sit perfektionistiske, limegrønne, rengøringsvanvids-prægede liv kunne der nok gøres noget ved.

For dem der læser min blog Løst og fast om sex og samliv, vil de for længst have opdaget, at den slags er tegn på andre mangler. Mangler der kan gøres noget ved, hvis man er ærlig nok til at snakke sammen.

De gik så også fra hinanden, og det blev fortalt, at rådgiverne havde hjulpet dem hver især. Det er jo glædeligt nok. Men jeg fandt det nu særdeles overraskende, at folk kan opføre sig så dumt og så umodent, og så alligevel forvente at blive taget alvorligt…

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.