Glæder mig til sæson 2 af Dicte

Jeg tror jeg har det som mange andre seere. Dicte var en hamrende god serie, og sæson 1 gav kun én endnu mere lyst til at se fortsættelsen. Ikke kun fordi Iben Hjejle har hovedrollen, men simpelthen fordi hele spillet fungerer så godt sammen.

Det eneste jeg ikke bryder mig om ved den ene trailer er når mænd slår på kvinder. Er godt klar over det er indøvet, og lyden stensikkert er med stand-in m.v. Men signalværdien er ubehagelig, synes jeg i hvert fald.

Til gengæld bliver det smaddersjovt at se hvad de finder på, og jeg glæder mig til onsdag aften på TV2.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.