Superbest giver op – bliver de savnet?

Jeg ved ikke med dig, men for mit vedkommende rører det mig ikke spor, at Superbest giver op. Jeg har altid handlet i enten Netto, Fakta, Aldi eller Lidl. Mens jeg havde en kæreste i Marielyst var det også lejlighedsvis Rema 1000, og her i Kalundborg sker det også jeg er doven, og vælger Føtex.

Superbest har aldrig fanget mig. Siden jeg så en af deres butikker i Slagelse, så har det bare ikke rigtig været noget for mig.

Meget handler jo om følelser når man er ude og handle. Fornemmelsen af kvalitet kan svinge voldsomt i den samme kæde bare fordi du rykker til en anden by – nogle steder er hakket kød direkte russisk roulette, og jeg afholder mig naturligvis fra at købe kød de steder hvor det har været dårligt. Det er nemlig sket, at datoen har været i orden, men at håndteringen af hakket oksekød ikke har været i orden, og så bliver kødet ikke bare ‘gråt’… Puha!

God weekend til alle. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.