Lige så det giver gåsehud

Når jeg hører Carola synge må jeg stadig erkende, at det giver gåsehus. Hør blot dette nummer jeg hørte om via et Tweet på Twitter:Carola er blevet en moden kvinde. Det er ikke kun Undertegnede som har fået grå hår. Den unge Carola som kom frem i svensk, og senere internationalt Grand Prix er blevet voksen. Stemmen er – som det ses hos mange andre også – kun blevet bedre.

Håber også du nød sangen. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.