Når Facebook går ned

Indrømmet, det sker sjældent. Men når Facebook går ned, så begynder man at undres. Det første jeg gør er at klikke på Hjemme-knappen, som fører mig til Bings hjemmeside. Før var det altid Google.

Hvis først Google er nede, så begynder man at kigge på routeren til det trådløse netværk i ens stue… 🙂

Kender vi det ikke allesammen? Det er nogle af de faste holdepunkter i forhold til internet, vi alle kender.

Jeg fandt det ganske morsomt at jeg her til aften lagde mærke til reaktionen. Havde jeg været på job, så havde jeg naturligvis ikke tjekket Facebook, men udfald på nettet sker som ‘midlertidigt udfald’ de fleste steder… 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.