Hvorfor er folk ikke til at stole på?

Der er ved at ske noget forfærdeligt med vores evne til at sameksistere her i landet. Lige p.t. har jeg konkret en situation hvor en bruger på Gul & Gratis angiver en pris på 92,- i porto for at få sendt tre dvd-bokse. Da jeg så modtager disse med posten i går var de dels pakket så dårligt ind, at der var gået hul i emballagen, så PostDanmark skal da have ros for at have løst problemet ved at bruge en gennemsigtig plasticpose. Men værst var at forsendelsen kun var forsynet med to frimærker til samlet 46,-. Altså det halve af det jeg betalte.

Min første tanke, da jeg ser forsendelsen er afsendt fra Aalborg er, at det evt. er hans datter, der har sendt, og ad den vej kan kommunikationen være gået galt. Jeg sender derfor en rolig sms hvor jeg takker for modtagelsen, forklarer emballagesituationen, og undrer mig over portoen. Denne blev sendt i går kl. 14. Intet svar.

Her for et kvarter siden spørger jeg derfor om vi har et kommunikationsproblem da pågældende forholder sig tavst til portoen. Nu får vi se, om jeg får svar. Mandag morgen ryger den ind over supporten hos Gul & Gratis. Så må DE tage stilling til adfærden, og måske vil det derinde vise sig, at det måske er en meget gængs adfærd.

Når jeg tænker over hvor mange handler jeg har gennemført via både Gul & Gratis og DBA, så undrer jeg mig over, at der er kommet så mange nye sælgere, som bare ikke forstår, at en aftale er en aftale. Hvis disse medier ikke fastholder, at det handler om tillid, så vil mediet uddø, og handlerne stoppe. Sidst jeg oplevede dette var handlen af en Lumia jeg købte for lang tid siden…

Hvordan er dine oplevelser med handel på disse medier? Husk gerne, hvis du kommenterer, at vi ikke behøver nævne de specifikke navne, men nærmere forholder os til en adfærd og eksempler på disse.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.