Masterchef på TV3

Som faste læsere vil huske, så har jeg jo et løbende projekt med en forberedelse af en ebog om mad. Projektet har jeg kaldt Find Din Indre Chef. Projektet er spændende, fordi jeg løbende henter inspiration til nye vinkler på det at lave mad.

Hvor Masterchef på TV3 til tider godt kan blive fluekn*pperi om præsentation, må jeg jo bare erkende, at farver og præsentation er vigtig. Vigtigere end jeg i hvert fald før har ville erkende.

Hvis ikke du har fulgt serien på TV3, så er det ved at være sidste udkald for Masterchef 2016. De er nu nået til kvartfinalerne, da jeg skriver dette torsdag aften…

God uge herfra. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.