Kaskelothvaler, global opvarmning m.v.

Det er noget svært at undgå, at bemærke, at naturen er i oprør. Ovre i England har de oversvømmelse over store dele af det sydlige England – og ved vestkysten havde to kaskelothvaler forvirret sig ind mod land. Man undres, for at sige det pænt.

Nok har vi hørt om den slags før, men der sker altså mere end der plejer at ske, og det burde få politikerne op af hængekøjen. For danskerne har aldrig betalt så mange afgifter som nu. De har til gengæld heller aldrig fået så lidt miljøforbedringer for de samme penge.

Selv under en rød/grøn regering er der INGEN der har turdet gøre op med det vanvid der har hersket gennem alt for mange år, hvor miljøafgifter er med til at dække huller i statskassen frem for det tiltænkte formål.

Mere om dette i en senere artikel ovre på den politiske blog.

God ferie til dem som holder vinterferie denne uge. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.