Well Done, Kessler!

Det var en sand fornøjelse at se boksekampen mellem Mikkel Kessler vs. Haüssler. 3. omgang og så godt 1 minut ind i runden, så lukkede Mikkel Kessler af med en serie på 4 slag, der sad så selv den mest garvede arkitekt ikke kunne have placeret slagene bedre. 🙂

Jeg erkender blankt, at jeg var i tvivl om Kessler ville vinde – mest fordi jeg også erkendte, at det psykologiske pres var enormt set i forhold til hvordan et nederlag nr. to ville have påvirket hans chancer for en karriere på den anden side at Atlanterhavet… Men heldigvis blev enhver tvivl gjort til skamme med flotte indlæg med få sekunders mellemrum. Det venstre øje hos Haüssler trænger stensikkert til isvand resten af natten, i hvert fald.

Så, alt i alt, en glædelig oplevelse, og herfra skal der lyde et stort TILLYKKE og fortsat held og lykke. Altid rart at se danske sportsfolk markere sig. Her er det ikke kemikalier og medicin der afgør resultatet, men altså den rene fight, den ivrige træning, løbeturene osv. En flot harmoni mellem alle vigtige ingredienser i en god og sund boksekarriere.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.