Well Done, Kessler!

Det var en sand fornøjelse at se boksekampen mellem Mikkel Kessler vs. Haüssler. 3. omgang og så godt 1 minut ind i runden, så lukkede Mikkel Kessler af med en serie på 4 slag, der sad så selv den mest garvede arkitekt ikke kunne have placeret slagene bedre. 🙂

Jeg erkender blankt, at jeg var i tvivl om Kessler ville vinde – mest fordi jeg også erkendte, at det psykologiske pres var enormt set i forhold til hvordan et nederlag nr. to ville have påvirket hans chancer for en karriere på den anden side at Atlanterhavet… Men heldigvis blev enhver tvivl gjort til skamme med flotte indlæg med få sekunders mellemrum. Det venstre øje hos Haüssler trænger stensikkert til isvand resten af natten, i hvert fald.

Så, alt i alt, en glædelig oplevelse, og herfra skal der lyde et stort TILLYKKE og fortsat held og lykke. Altid rart at se danske sportsfolk markere sig. Her er det ikke kemikalier og medicin der afgør resultatet, men altså den rene fight, den ivrige træning, løbeturene osv. En flot harmoni mellem alle vigtige ingredienser i en god og sund boksekarriere.