4. juli – en festdag i USA…

Som de fleste nok ved, så er 4. juli Uafhængighedsdagen i USA. Det er en stor festdag derovre. Nok farvet en smule af afsløringen for nylig af udspioneringen af os europæere. Man kan ikke helt fortænke befolkningen i at tænke, at der er alt for mange ting der rører sig under overfladen i deres land.

Flere myndigheder er opstået som del af terrorfrygten, og ‘uafhængigheden’ i disse myndigheder er ved at kaste USA ind i sit helt eget nye slaveri. Et slaveri hvor tingene foregår under radaren, og hvor enhver spørgen ind til selve problemet opfattes som en konspirationsteori i sig selv.

Ikke desto mindre er det vigtigt at spørge sig selv hvorfor vi mennesker ikke straks bliver rigtig gale i skralden når vi opdager at nogen overvåger os. Argumentationen lyder altid, at hvis du ikke gør noget forkert behøver du ikke frygte overvågning. Men alligevel vil selv en førsteårs-studerende på jurastudiet nok mene, at det i sig selv er betænkeligt hvis andre mixer vores baggrund ud fra DERES virkelighedsbillede.

Du kan omforme en hvilken som helst person til den værste bølle hvis alt tages ud af sin logiske sammenhæng.

Så mon ikke uafhængighedsdagen vækker andre tanker end bare den store fest? 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.