WordPress udkommet i version 2.8.5

Så er WordPress blog-softwaren IGEN opdateret. Denne gang til version 2.8.5. Det er fantastisk stadig at være glad for præcis den samme software — her tre år efter jeg begyndte at tage blog-mediet i brug.

Faktisk er det ganske interessant, for jeg har hørt lidt om andre former for blog-software. Men jeg har til dato ikke hørt nogen beskrive noget som var BEDRE end WordPress. Tværtimod, faktisk.

Både i forhold til blogning og almindelige websider findes der ligeledes mange CMS-systemer. CMS står for Content Management Systems, og betyder egentligt at du – ligesom WordPress – kan skrive tingene ganske som almindelig tekstbehandling, og så tager CMS-systemet sig af konverteringen til internet.

Jeg har prøvet både SPIP, CMSimple m.v., men er aldrig helt tilfreds med kodningen. Synes der har været for mange problemer, særligt med CMSimple. Hvorvidt andre kan bruge CMSimple skal jeg ikke kunne sige, men jeg synes ikke der er så meget fidus i at have hele hjemmesiden (med undersider) på en lang side som bagefter navigeres via anker-punkter.

Men jeg skal ikke vejlede dem som ikke VIL høre. Hvis de er ligeglade med søgemaskineoptimering (såkaldt SEO) og hvorvidt en side validerer, så er der jo ikke meget at stille op. For min del er det vigtigst at der er en SAMMENHÆNG mellem det gode indhold jeg skriver, og det slutprodukt der kommer frem når jeg trykker på “Publish” (eller “Udgiv” hvis jeg havde brugt den danske version af WordPress).

Hvad du selv synes bedst om er naturligvis et spørgsmål om smag og behag. Jeg vil i hvert fald helst anbefale ting jeg selv bruger, og i den forbindelse er det WordPress til blogs, og håndkodning og/eller redigering af evt. skabeloner hvis jeg begynder med en skabelon til en “almindelig” underside til familiedomænet.

About the author

Nyuddannet IT-supporter - blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.