Tip til alle: få dig en Gravatar

Du har sikkert allerede bemærket, at nogle kommentarer har et lille billede ved siden af navnet. En sådan ikon hedder faktisk en Gravatar. Du kan helt gratis få dig din egen Gravatar ved at klikke her: https://da.gravatar.com/.

Beskrivelsen fra deres website er:

Din Gravatar er et billede, der følger dig fra side til side, og vises ved siden af dit navn, når du gør ting, som at kommentere eller oprette indlæg på en blog. Avatarer hjælper med at identificere dine indlæg på blogs og i fora, så hvorfor ikke på ethvert website?

Det er simpelthen et must at have sådan en fætter én gang for alle hvis du godt kan lide at kommentere flere steder, og WordPress bruges rigtig mange steder, som du sikkert allerede har hørt om, så hvorfor ikke sikre dig, at dine kommentarer kan genkendes af andre læsere?

Alle ønskes en rigtig god uge. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.