Intet under mange ikke gider politik…

Det er bestemt intet under mange ikke gider politik. Løfter er gratis, og bagefter er det “man skal kunne tælle til 90” der bruges som undskyldning. Derefter er der frit spil, for så kan nogle være imod ved at stemme for – tror de selv.

Jeg er normalt ikke typen der roser Dansk Folkeparti, men DF og Liberal Alliance er modige nok til at sige tingene ligeud. De har i hvert fald gjort det under skattereformen.

For min del ligger det dog fast. Jeg sluttede mine dage i politik som medlem da jeg meldte mig ud af Socialdemokraterne i oktober sidste år, og jeg forudser ikke at dette nogensinde vil ændre sig…

Jeg er nemlig ikke typen der tier. Når jeg ser Özlem Cekic stå imod partipresset kan jeg kun glæde mig over baglandet bliver hørt. Ikke af partitoppen, men fordi hun tør dér hvor andre tier. Var jeg endt i aktiv politik kunne noget lignende sagtens ske. Folk der er imod men stemmer for siger mig intet. De er ikke tro mod deres holdninger. Uanset om andre er enige med dem så fortjener aktive politikere at kunne stå ved deres holdninger både før, under og efter et valg. Hvis dette skal knægtes af topstyring så har vi virkelig et demokratisk underskud her i landet, og det er langt værre end hvorvidt en regering kommer i mindretal.

God søndag til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.