Andreas Bo – Plagiat

Andreas Bo var på TV2 fredag og lørdag aften med sit nye show Plagiat. Det var bestemt en oplevelse. Han har jo en mimik, som er helt genial. Vi kender ham jo alle fra Rundt på gulvet med Lars Hjortshøj.

Smag og behag kan være meget forskellig. Jeg hørte fra en kammerat, at han ikke brød sig meget om Andreas Bo og hans show, og det var jo hans holdning. Ham om det. Vi kan ikke alle være enige om alting, men det var i hvert en rigtig hyggelig stund begge aftener.

Hvad er din holdning til showet, hvis du så det?

Hvad er din foretrukne komiker? Anden, Uffe Holm, Mick Øgendahl eller en helt femte?

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.