Om at sætte sig mål her i livet

Det er ret sjovt at høre den typiske dansker når det gælder at sætte sig mål her i livet. De vil helst være tæt på børn og børnebørn. De kan måske godt gå med til en lang sommerferie på fem-seks uger, men så heller ikke mere, for så vil de komme til at ‘savne’ de vante mønstre…

Fantasiløst og virkelig præget af ens comfort zone, hvis du spørger mig.

Jeg har for længst indviet børnene i, at mine planer er udlandet. Måske endda allerede når den sidste, Christopher, fylder 18. Det sker jo i 2023. Folkepensionsalderen nås i 2040 hvor jeg runder de 67. Heldigvis er vi jo medlemmer af EU, så staten kan ikke forbyde folk at rejse rundt i EU og f.eks. have bopæl om vinteren under varmere himmelstrøg, og så sommeren i Danmark.

Her tænker vi ikke skatte-spekulation. Vi tænker mindre sne, sjap m.v. 🙂

Jeg fik tidligt et internationalt syn på livet. Taler engelsk, fransk flydende, og kan klare mig på tysk. Med andre ord er skrækken for det fremmede meget mindre, fordi jeg kan gebærde mig i 90% af landende på et af sprogene. Der mangler sådan set kun spansk og italiensk. Det spanske kunne godt interessere, men jeg tror jeg med tiden vil fordybe mig i det tyrkiske – det tjekkiske er jeg allerede ved at snuse til, fordi jeg, som faste læsere vil have læst, nyder Prag som feriedestination.

Hvad er DIN holdning til det at sætte sig mål her i livet?

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.