5 års jubilæum for bloggen

I dag er det 5 år siden denne blog startede. Da jeg genlæste det første indlæg kom jeg i tanke om, at jeg dengang lige havde bestået førsteårsprøven ved MultiMedieDesigner-uddannelsen ved Selandia i Slagelse. Ganske vidt ved re-eksamen fordi læreren første gang var ret fornærmet over, at vi havde kontaktet firmaet opgaven omhandlede. Men fornemmelsen var dengang god.

Nu kan jeg så i stedet fejre, at jeg i over 3½ år har været ansat som stationsbetjent ved DSB i Kalundborg. Langt sjovere end skolebænken når alt skal siges…

Fem års skriverier er en stor mængde artikler – en hel del spændende information der er blevet delt med jer, kære læsere. Over 770 artikler er blevet skrevet de første 5 år. Mon ikke også der kommer 7-800 mere de kommende 5 år? 🙂

Håber alle har det godt, og håber I alle lige så trofast vil læse denne blog også de næste fem år. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.