Din DAB-radio er IKKE død!

Hvis du ikke har læst min artikel fra april med titlen Hvis du skal ud og finde en DAB-radio, så kan jeg lynhurtigt opsummere, at de fleste DAB-radioer købt efter 2012 kan tage DAB+-formatet. Jeg var i går ude for, at en jeg følger på Instagram og vores far begge spurgte til en død radio. Det er der en god grund til, og derfor skal du læse videre, for din radio er formodentlig IKKE død…

Da der kom nyt signal 1. oktober 2017 skulle vi alle scanne efter kanaler igen. De fleste af os har ikke brugt vores DAB-radioer, og derfor er det først nu, at vi opdager, at de pludselig er tavse.

DAB-radioer er nemlig smarte, men selv den Nordklang-radio jeg anbefalede, og selv har købt, scanner ikke af sig selv. Man skal lige trykke på Scan-knappen, og så er man kørende igen.

Hvis du dog har en GAMMEL DAB-radio, så KAN det være, at du skal ud og finde en ny, men prøv lige at foretage en scanning før du går ud og køber en ny radio. Og spred gerne ordet om denne artikel, så venner og familie også undgår en unødvendig investering! 🙂

Der er jo ingen grund til at smide en velfungerende radio på genbrugen, hvis du kun skal bruge det minut eller to som en scanning maksimalt tager, vel?

Rigtig god weekend herfra til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.