Brug dit netværk!

Først og fremmest vil jeg gerne rette en stor tak til min veninde i det nordjyske, Louise Liv for hendes vejledning i fredags. Hun har en knalhamrende god baggrund inden for både jura og økonomi. Og det gav faktisk inspiration til denne artikel hvor jeg i dag vil fortælle hvorfor du som læser kan have gavn af dit netværk.

For det første kan vi ikke være eksperter på alt. Der er steder hvor vi ved meget, men hvis du er den mindste smule i tvivl – selv efter grundig research på internettet – så vil jeg anbefale dig, at du husker dit netværk. Af flere grunde.

For det første opdaterer du dine relationer. Det er altid hyggeligt at komme til at snakke sammen igen, og et godt spørgsmål giver jo anledningen til en opdatering.

For det andet er det godt at indrømme du ikke ved alt. Det giver den anden person en chance for at komme til dig også når vedkommende står i en lignende situation med omvendt fortegn.

For det tredie fordi vi som mennesker har stor gavn af at blive klogere. Hvis vi lægger et projekt fra os, alene fordi vi ikke lige ved alt om det for at få det godt i gang, så fortabes en glimrende idé.

Derfor: husk dit netværk, og husk at bag enhver tvivl gemmer sig også en vis genialitet. Hver dag vi lærer noget nyt er en god dag…

God søndag til alle. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.