Andel af ikke-realiseret stigning

Jeg har lige oplevet det mest vanvittige jeg nogensinde har hørt om. Et kærestepar vi kendte for år tilbage, hvor manden var temmeligt isolationistisk – nogle ville ligefrem sige: sygelig jaloux – er gået fra hinanden. Nu vil manden kræve det han tror er “sin” andel af en ikke-realiseret stigning i værdien af en ejerlejlighed. Vedkommende må være gået fra forstanden!

Hvordan kan nogen i et boligmarked som det danske tro, at der overhovedet kommer en værdistigning (når markedseksperter peger på forventede fald på mellem 20-25% indenfor det næste år) – og dernæst kræve en sådan andel når vedkommende rent faktisk ikke selv bidrog til husholdningen?

Da personen var i militæret levede han på nas, og da han kom i arbejde gik alt til nyinvesteringer i såvel hardware som software samtidig med at terrariets dyr også skulle have deres. For slet ikke at tale om et direkte astronomisk strømforbrug fordi man da minsandten også skulle lege webmaster og webhost for andre.

Hvor vanvittigt kan det blive?
Både fruen og jeg ryster på hovedet over dette. Det er, desværre, for sent at blive indkaldt som vidne, men jeg håber at den kvindelige part når at læse bloggen og printer dette indlæg. Jeg går gerne i vidneskranken, for den slags er himmelråbende vanvittigt.

Ovenpå denne lille causering om hvor galt det kan gå, kan vi jo så alligevel glæde os over det danske forårsvejr, der vel snart er så godt, at man kunne kalde det for sommervejr… 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.