HP kan det shit…

En noget utraditionel titel på min blog, men det kan ikke siges på anden måde. HP er bare dygtige når det gælder at lave notebooks – ganske som de er det i forbindelse med printere.

Senest har jeg anskaffet mig en HP/Compaq 635 notebook, og for første gang har jeg prøvet at skifte ram-klods i en bærbar da denne oprindeligt blev født med 3Gb, og nu altså fik en 4Gb klods i stedet for den ene 1Gb klods. Det virker bare, batteritiden er i orden, designet er pænt, tasterne er gode, og maskinen scorer fint i Windows Experience testen. Man kan ikke forlange ret meget mere for et beløb på¨2700,-, vel? 🙂

For dem som undrer sig over en Mac-fanatiker som jeg vælger at bruge en Windows-maskine kan jeg kun gentage hvad jeg og mine gode venner i Israel siger, nemlig at mailklienten, The Bat! fra Ritlabs, bare ikke slås af nogen andre. Jeg har i lang tid kunne nøjes med Mozillas Thunderbird, men der er bare intet der slår The Bat!

Det er nok nichefunktioner for de fleste, men ikke desto mindre må det bare erkendes, at hvis du bruger helt specielle funktioner, så må du også leve med det styresystem der kræves. Og det skal nævnes, at Windows 7 Home Premium er LANGT BEDRE end sine forgængere. Alt det bras vi alle oplevede med Windows 95, Windows 98 og senere XP er for længst luget ud, for Microsoft har faktisk lyttet til kritikken. En kritik der var fuldt berettiget mens jeg beskæftigede mig med Linux, men som i dag er en saga blot.

At der så også er billig opdatering til Windows 8 Pro tæller bestemt heller ikke nedad, selvom jeg i dag hørte om en enkelt bruger som havde problemer med det pågældende styresystem. Nu skal det siges, at release candidates altid har været kendte for at være ustabile, og vi må se tiden an. Jeg har jo stadig min eksterne harddisk på 2Tb, så skulle det gå helt galt efter 8’eren er testet kan jeg lynhurtigt nedgradere, for USB-porte er der også rigeligt af.

Men i hvert fald varm hilsen fra en glad HP-bruger, der ønsker alle en rigtig god weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.