Godt nytår

Nu er det tid til at ønske alle bloggens læsere et rigtig Godt Nytår med varme ønsker om, at det må gå jer alle vel i det nye år. Vi har den seneste tid set klip fra året der gik i alle mulige afskygninger. Mangt og meget har vi oplevet i det forløbne år, og i aften starter en masse nytårsforsæt. Hvis du har nogle mål du gerne vil nå, vil jeg ønske dig held og lykke med projekterne.

Hvis du ikke har sat nogen formelle mål var det måske en god ide at sætte dig nogle mål når du læser dette. Ét er sikkert: hvis du ikke HAR nogen mål, kommer du ingen vegne. Omvendt er det at sætte sig et mål ikke nok alene. Men det at sætte sig nogle mål, og få sat ord på sine drømme og ønsker, går et langt stykke hen ad vejen til også at indfri de drømme du har.

Godt nytår herfra, og på gensyn her på bloggen i 2012. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.