Anders Matthesen – den anden side

TV2-programmet Anders Matthesen – den anden side, der blev sendt mandag aften, var en stor fornøjelse at se. Dels fordi jeg er stor fan af hans stand-up evner, men også en smule mørk, fordi man aner en mand, som virkelig har været modig med sin kamp mod indre dæmoner. Tvivlen på egen kvalitet, manglende selvtillid m.v. Selvom han er kendt, og elsket af sit publikum, så tør han stå ved, at han i lang tid manglede gnisten og troen på sig selv. Det er sg* sejt!

Han har en arbejdsmoral, som er second to none. En selvdisciplin, der siger, at man ikke aflyser, selvom han til tider har været træt af det hele.

Man KAN kun beundre en mand, som har fornyet stand-up genren, og som aldrig er kedelig.

Han har aldrig glemt hvor han kommer fra (han er, som de fleste sikkert ved, oprindeligt vokset op i Albertslund), og mest hjerteligt var den fine videohilsen som min ældste niece, Mette, skaffede til hendes bryllup med Alex i august 2017. Det var så specielt og unikt, og det var rørende.

Jeg håber virkelig, at Anden finder ud af, hvad han vil. Han har altid været en kæmpe inspiration og kilde til gode smil på læben hos sit publikum.

Det er SÅ sejt, at han aldrig er faldet for fristelsen til at blive vært for et ligegyldigt tv-program. Han har altid valgt at gå efter guldet, og han har leveret det hver eneste gang på scenen. Go Anden! Jubilæumsshowet til efteråret, hvor han fejrer sine 25 år i branchen kan kun blive godt…

God dag til alle. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.