Carola – snart 30 års musikkarriere

Det er snart 29 år siden hun vandt med sangen “Främling”, og Carola har modnet sig godt i musikkens verden. Hun er nærmest blevet en institution i svensk musik. Jeg tog ikke fejl da jeg i 1983 synes hun var genial – også selvom hendes liv har været omtumlet i forhold til flirten med sekter mv.

I tilknytning til Kronprinsesse Victorias bryllup med Daniel sang hun denne sang:

Opdatering 11/3-2016 – Videoen er fjernet fra Youtube…

Når hun synger Always on My Mind er det kun Bamses eller Willie Nelsons version der er bedre, men jeg vil lade dig selv vurdere ved at dele et par af dem. Bamses har jeg på cd, men kunne ikke finde den på Youtube, så jeg kunne tage den med her på bloggen… 🙂

Carolas version:

Willie Nelsons version:

Glædelig jul til bloggens læsere. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.