Kend din GPS

Kend din GPS er bloggen hvor jeg forsøger at fortælle lidt om GPS – både hvad det går ud på, men også erfaringer med forskellige modeller af systemerne.

For dem som sælger GPS-systemer var det et genialt sted at få anmeldt sine produkter. Dog er mange leverandører tilbageholdende når de ikke kan få lov til at bestemme indholdet på bloggen, men jeg fastholder at mit primære hensyn er læserne. Jeg vil IKKE videregive materiale jeg ikke kan stå inde for, så de redaktionelle valg er altid mine, og jeg går ikke på kompromis.

Hvis du ved noget specielt om GPS er du velkommen til at skrive et gæsteindlæg til bloggen. Min mailadresse finder du på forsiden af familiedomænet Blunck.

God læselyst på bloggen. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.