Klipning af hæk

Hvornår er det mest “normalt” at klippe sin hæk? Min eks-svoger holdt altid på grænsen ved Sankt Hans, og støttes også af dette link: http://www.gode-raad.dk/debat/viewtopic.php?=&p=2910.

Men OK. Hækken blev såmænd klippet i går. Det havde åbenbart irriteret udlejer, at han ikke direkte kunne se toget… 🙂
Sjovt at han ikke brugte samme energi på at fylde de to huller han selv lavede da han overvejede at stykke to septiktanke sammen – men to huller i græsplænen og uvished om hvornår der evt. skal graves kan jo tage god og lang tid…


Det smerter én voldsomt at vi anno 2006 kan have en situation som dén TV2 beretter om med en mor eller forældre som “begraver” sit barn i et å-system. Hvor ligger respekten for livet? Hvad er det mon for nogle tanker folk kan finde på, som løsriver dem følelsesmæssigt fra deres eget barn?

Jeg er dybt overrasket over hvor afstumpet et samfund vi har på indtil flere planer. I byen, hvor volden stiger. I familierne, hvor kærlighed og støtte for længst er erstattet af sladder, kølighed og ligegyldighed. På landsplan hvor mange skændes om mere eller mindre vigtige elementer – ikke kun i politik, omend nogle jo påstår at alt kan være politik.

Er vi mon blandt de sidste optimister med et grundlæggende positivt syn på tilværelsen? 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.