Kærestepar i Se & Hør i sidste uge

Kærestepar i Se & Hør fra 6. juli 2017
Kærestepar i Se & Hør fra 6. juli 2017

Det er super frisk gjort, at kæresteparret Maj-Britt Bentzen og John Marvig Frandsen stillede op som henholdsvis Se & Hør Pigen og Se & Hør Manden i Se & Hør i sidste uge. Det er ret sjældent at kærester bringes samtidig, og det er da krydderi på et forhold når begge har modet til at stille op foran et kamera.

Der er bestemt heller ingen grund til at være generte. Gennem de sidste årtier har rigtig mange været foran kameraet, men sjovt nok studser man da lige når man læser beskrivelsen… 🙂

Fortsat rigtig god vind til kæresteparret fra Skælskør, og rigtig god dag til alle bloggens læsere.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.