MyFreeAntivirus – gratis antivirus der virker

I dag vil jeg lige indskyde en artikel midt i miniserien hvor jeg præsenterer mine blogs for at fortælle om det geniale – og gratis – antivirusprogram MyFreeAntivirus 2012, der på alle måder overgår både AVG og andre gratis antivirusprogrammer.

Du kender måske MyInternetSecurity, der er et betalingsprodukt. Det ovenstående program er en gratis variant, som kan næsten det samme – bare uden du behøver betale for det. Fordelen ved MyFreeAntivirus er, at du selv kan VÆLGE om du vil medvirke til sikkerheden, hvor andre programmer bare “bestemmer for dig”…

Jeg har før brugt betalingsproduktet, og overvejer at gøre det igen, fordi der er supplerende funktioner jeg godt kunne bruge fra enten Bronze, Silver eller Gold. For den normale bruger er den gratis udgave mere end rigeligt.

Så god fornøjelse med MyFreeAntivirus hvis du har ledt efter et godt og gratis antivirusprogram, som bare virker uden at æde alle systemets ressourcer. Du finder programmet herfra: http://www.mysecuritycenter.com/da/products/my-free-antivirus. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.