Tillykke med de 27 til Christina – Henriettes kusine

I dag skal der lyde et stort tillykke med de 27 til Henriettes kusine, Christina H Kristensen i Slagelse. Hun mistede for nylig sin bil da hendes søster kørte galt i den, men jeg håber da for hende, at hun alligevel kan nyde dagen.

Med kun tre år til det skarpe hjørne, 30, er Christina nået en fin alder hvor den voksne fornuft sætter ind, og det er håbet at hun og datteren, Jasmin, kommer til at hygge sig på dagen.

Det er en dato der, for os, er nem at huske fordi hun fylder år dagen før vores søn, Patrick, der i morgen bliver 8. Mere om det i artiklen her på bloggen der allerede er skrevet og sat til at udkomme kl. 0:01 ved hjælp af Schedule-funktionen i WordPress.

Hvis du selv skriver på en WordPress-blog og vil vide mere om funktionerne i netop WordPress kan du med fordel lære mere via video-kurset WordPress Unleashed.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.