Knap så tilfreds med Thomson lige nu

2 år og 26 dage efter jeg købte mit Thomson 40″ smart-tv er jeg en knap så tilfreds Thomson tv-ejer. Jeg har nemlig her til morgen fået en tynd stribe hen over skærmen, som svinger mellem at være enten rød eller blå afhængig af baggrunden på skærmen. Faste læsere vil huske, at jeg i august 2014 fandt en løsning på, at tv’et dengang tændte af sig selv kl. 5:02.

Jeg har ikke fundet andre med samme problem. Dem jeg kunne finde havde lodret streg…

Jeg må tilstå, at jeg næppe gør den store indsats for at vælge Thomson igen næste gang. Faktisk overvejer jeg, at gå over til et LG 43″, når tv’et bryder helt sammen, da det ligger i samme prisklasse og har et endnu lavere strømforbrug – det såkaldte A++ frem for kun A+.

Hvad er DINE erfaringer med LG som tv-mærke? Skriv meget gerne en kommentar, hvis du har erfaringer om dette mærke, for jeg er alvorligt bange for, at jeg har brug for gode råd.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.