Hvem er DU utro?

Hvem er DU utro?” er ikke bare et svært spørgsmål, men også titlen på en glimrende bog fra Anja Lysholms pen. Bogen stiller nogle væsentlige spørgsmål med en indlevelse som kun kan matches af ganske få.

Uanset om du møder utroskab hos venner eller familie, så er der mange spørgsmål du nu kan få svar på ved at læse bogen. Faktisk kan svaret virke endnu mere forbavsende når du læser det… Der er nemlig mere i den slags end de fleste tør erkende, og Anja har formået på glimrende vis at illustrere hvordan vore fordomme og opdragelsen måske ligefrem forhindrer os i at forstå nuancerne og mulighederne i kærligheden til flere på samme tid.

Mange tror fejlagtigt det hele handler om sex. Det kan det såmænd også gøre, men det er ikke det primære sigte med bogen. Faktisk ses der mange gode moralske og etiske grunde til ikke at være uærlig – tværtimod. Ærligheden nævnes både i starten og slutningen med en energi og en drivkraft der viser, at Anja virkelig er en forfatter der brænder for sit emne.

Når mange er forvirrede i forhold til emnet, så kan det absolut anbefales at læse bogen. Du vil få en meget bedre fornemmelse for dit eget ståsted, og en større tolerance og forståelse for, at vi ikke er ens.

Samlet set må jeg drage paralleler til Pernille Melsted og hendes passionsbøger, for Pernille har med sin søgen efter passion samme iver og entusiasme som jeg ser i Anja Lysholms bog. Det handler altsammen om integritet, valg, ærlighed, og at turde stå ved den person man er. Spørgsmålet er så bare stadig: “Hvem er DU utro?”

Bestil bogen herfra: http://www.myll.dk/shop/index.php/hvem-er-du-utro.html

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.