Frækkere end politiet tillader

Her til aften kom andet afsnit i serien med Eddie Murphy – Frækkere end politiet tillader. Dén serie kan vi ganske enkelt aldrig blive trætte af, selvom handlingen er velkendt. Geniale replikker og nogle vildt fede scener, der alle får smilebåndet på gled når den lille frække afro-amerikaner kommer med sine geniale indfald.

Johnny Wishbone, den synske fra St. Croix – om lidt “If you took the head out of your ass” og så videre. Kan godt være jeg er til plat humor, men absolut en topsælger at denne film har kunne overleve og underholde så mange mennesker gennem så mange år.

En artikel her på bloggen i den lettere afdeling, men jeg måtte bare dele det mens filmen var på TV2 her til aften.

[Opdatering 17/3-2016: Jeg har i dag boksen med alle 3 afsnit af Beverly Hills Cop – Frækkere end politiet tillader. Geniale film, som kan ses igen og igen, og med gode replikker, som skrevet ovenfor.]

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.