Et godt webhotel er vigtigt

Et godt webhotel er vigtigt, fordi det giver god og stabil drift til dine websider, men mindst lige så vigtigt er, at kundeservicen fungerer, og det gør den altså hos WebHosting. Jeg har oplevet, at jeg er kommet til at glemme at forny et domæne – som jeg havde betalt webhotel for, men altså glemt fornyelsen hos DK-Hostmaster. Jeg skrev straks til WebHosting, og fik dem til at lave en manuel genregistrering for kun 48,75 + moms.

Super service og problemet blev håndteret hurtigt og præcist.

Den slags er guld værd, og jeg kan derfor med god samvittighed anbefale andre også at bruge WebHosting når de skal finde et webhotel. Tidligere har familiedomænet her været hostet på to andre hoteller. Det første var alt for dyrt, og lå ovre i Århus. Vi skændtes om både det ene og det andet, og især var der ballade hver gang kapaciteten skulle udvides – også selvom jeg var den betalende kunde. Webhotel nummer to gik konkurs, hvilket jeg fandt ud af en mandag morgen da jeg pludselig ikke kunne hente e-post. Først nu, hvor vi har valgt WebHosting har tingene bare kørt helt upåklageligt, og det er altså lækkert.

Med alle de blogs jeg vedligeholder ville det i forvejen blive et virvar at skulle flytte alle databaserne, så jeg er bestemt glad for tingene bare kører på skinner. Det er sådan det er bedst, og driftsstabilitet, god service og en fair pris er så absolut grundelementerne i tilfredse kunder. Det er også derfor jeg godt tør anbefale WebHosting til andre når det gælder at finde Danmarks bedste webhotel til prisen.

For naturligvis ligger der den latente it-nørd og drømmer om sin helt egen server med hele baduljen hostet herhjemme i et server-rum med fire forskellige maskiner hver kørende sine operativsystemer og skærmende blinkende med diverse ting der skal pilles ved med hot-plug harddiske der skal formateres, raid-opsætninger der skal justeres m.v. Men tiden er løbet fra den slags sjov og ballade. I dag handler IT for mig om, at tingene bare fungerer.

Jeg nyder min MacBook – jeg overtog fra fruen da hun også fik en spritny Packard Bell 15,6″ – med MacOS X (Snow) Leopard. Især fordi når jeg sætter mig ved den, så kører tingene bare. Jeg skal intet vedligeholde. Intet skal geninstalleres. Når der en sjælden gang skal opdateres noget bestemt går maskinen bare gennem download, installerer – og det eneste jeg opdager er evt. meldingen om at maskinen skal genstartes for at opdateringerne er i orden. Det er sjovt.

Mindst lige så sjovt er det også, at Microsoft efterhånden er blevet ganske dygtige til at levere et ordentligt operativsystem, for Windows 7 kører bare. Jeg har tidligere udgivet Linux Nyhedsbrevet, men jeg kan roligt erkende, at det var dengang den slags var sjovt. Dengang havde vi gode argumenter for HVORFOR Microsoft burde forbedre sit operativsystem. I dag er Microsoft begyndt at lytte til kritikken. Hvorvidt det var dem som flygtede over til Apple der fik dem til at lytte, eller om det var det rebelske Linux-folk der fik dem til at blive opmærksom på kritikken er jo i dag rent gætteri – og historieskrivning.

Det langt mere interessante er så bare, at Open Source er sjovt at lege med, og jeg vil da stadig følge både Mandriva, SUSE, Knoppix, Fedora og de andre ting – men på afstand. Jeg skriver ikke så vanvittigt meget om det, for tiden er løbet fra det. Nu er der kommet folk der sværgrer til Ubuntu som deres favorit på Linux-stammen, og dem om det. Jeg er ikke specielt meget for “uægte” Linux filsystemer, men jeg erkender da værdien i at alle får det arbejdsmiljø de synes bedst om, så fred være med det.

Alle ønskes en rigtig god uge.


Hvis du fik lyst til at oprette dit eget webhotel, så vil jeg anbefale du opretter det hos
WebHosting

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.